Over ons

Missie

Bij La Sauterelle willen we meer zijn dan een B&B. We streven ernaar jullie een fijne plek te bieden, van alle gemakken voorzien en deskundige zorg als je dat nodig hebt. 

Aan de rand van het pittoreske Den Dungen nodigen we jullie uit om te genieten van de rustige sfeer die onze accommodatie omringt. La Sauterelle heeft de huiselijke charme om een fijne tijd door te kunnen brengen. Onze appartementen  zijn met liefde ingericht en bieden alle gemakken die jullie nodig hebben, onze speciale voorzieningen zijn erop gericht om het jullie zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Galerij

Ontwaak elke ochtend in alle rust en geniet van de ochtendzon op het terras en zet een lekker kopje koffie. Er is keuze voor een heerlijk ontbijt, met zorg klaar gemaakt en met producten uit de streek, kortom genieten.

Veel gestelde vragen

Wij zijn Harry en Willia van Alebeek, geboren en getogen Dungenaren. Harry heeft zijn naam mee en is met recht een ‘handige Harry’. Hij heeft met behulp van familie en vrienden deze bijzondere B&B eigenhandig gebouwd.Willia is verpleegkundige in hart en nieren en is al 32 jaar werkzaam bij Vivent als gespecialiseerd verpleegkundige in het technisch thuiszorg team en als palliatief/oncologie verpleegkundige. Door deze prachtige combinatie kunnen we na vele jaren onze droom laten uitkomen: “mensen de kans geven om onvergetelijke herinneringen te maken”

Buiten de muren van La Sauterelle wacht Den Dungen op jullie. Verken de mooie paden en laat je betoveren door de schilderachtige omgeving. Of je graag van het buitenleven geniet, fietsend en wandelend, cultuurliefhebber of een rustzoeker bent, Den Dungen en omgeving biedt voor elk wat wils. Ontdek het mooie Aa-land. Het dorp heeft een aantal fijne restaurants en terrassen. La Sauterelle ligt onder de rook van historisch en bourgondisch  ’s-Hertogenbosch. Efteling en de Beekse bergen op 30 minuten rijden.

Indien je niet van zorg afhankelijk bent, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom in onze B&B en kun je toch gebruik maken van onze aangepaste ruimtes.

Indien je alleen naar onze B&B komt is het noodzakelijk dat je zelfstandig een warme maaltijd kunt verzorgen en zelfstandig een bezoek aan het toilet kunt brengen.

Wat La Sauterelle uniek maakt, is dat Onze B&B zich richt op gasten die in het dagelijkse leven zorg nodig hebben of in de palliatieve fase verkeren. Binnen de mogelijkheden die ze hebben nog willen genieten van een fijne vakantie of een weekendje weg. Bij La Sauterelle is het mogelijk ondersteunt te worden bij uw dagelijkse verzorging.